Resa till Somaliland

I slutet av september reste medlemmar i Somaliska Freds till Somaliland för att utveckla Somaliska Freds internationella arbete. Tanken med utvecklingsarbetet är att stödja minoritetsgruppen Gaboye, som länge diskriminerats av det somaliska majoritetssamhället.

Vi besökte Gaboye-byar i Hargeisa, Berbera, Burco och Borama och har inlett ett samarbete med organisationen Accademy for Development and Education of Minority (ADEM). Fokus kommer att ligga på empowerment, utbildning och nya vägar till uppehälle.

Posted on October 9, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: