Info-träff med Nyföretagarcentrum Öresund

Måndagen den 23:e januari fick vi besök av Weronica Johansson från Nyföretagarcentrum Öresund som berättade om den nya satsningen Malmö Tillsammans, en idéhub i Rosengård där boende kan få hjälp att utveckla idéer, göra en insats för området eller utveckla sitt företag. Över 20 medlemmar i Somaliska Freds närvarade på info-träffen. Naima Abdi från NBV hjälpte till att översätta. Huben kommer invigas nu på onsdag den 25:e januari.

Posted on January 24, 2023, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: