Minifestival på Örtagårdstorget

Den 4:e november arrangerade Somaliska Freds en minifestival på Örtagårdstorget i samarbete med Trygg Malmö. Festivalen lockade ca 300 personer och innehöll dans, musik, ansiktsmålning, hennamålning, hoppborg, sockervadd med mera. På programmet fanns bland andra hip hop från DBF Gotland, somalisk dhaanto, arabisk musik och danstävlingar för barn med konferencieren Ibrahim Taha. Tack till Malmö Stad och Vårda Gårdar som sponsrade festivalen.

Posted on November 7, 2022, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: