Projektbesök från Arvsfonden

Torsdagen 25:e april fick Made in Rosengård besök från Allmänna Arvsfonden. Under projektbesöket berättade vi om projektet och gjorde en liten rundvandring i Rosengård. Vi pratade en del om hur ungdomarna ska få stöd och rådgivning efter att utbildningen är slut då hållbarhet är en viktig del av Arvsfondens koncept.

En av deltagarna presenterade sin fotobok om henna-målningar som hon och en kompis har skapat inom ramarna för projektet. Från kl. 17 deltog Arvsfonden även på introduktionen till andra utbildningsblocket inom Made in Rosengård.

Posted on April 30, 2019, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: