Frida Trollmyr besökte Somaliska Freds

Den 12:e oktober fick Somaliska Freds besök av kommunalrådet Frida Trollmyr från Malmö Stad, som ansvarar för områdena kultur, fritid och folkhälsa. Vi pratade en del om särskilda badtider för kvinnor och vad vi kan göra att få mer tjejer i Rosengård aktiva i föreningslivet. Endast 9 % av tjejerna i högstadieålder i Rosengård deltar i föreningslivet, medan 65 % av tjejerna i Limhamn gör det. Somaliska Freds bjöd på sambuus och kaffe!

 

Posted on October 10, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: