Basketmatch mot Siman Kunskaps- och Idrottsförening

Lördagen den 10:e april spelade BBK Playmaker/Somaliska Freds basketlag flickor U16 sin första träningsmatch i Heleneholms sporthall i Malmö. För motståndet stod Siman Kunskaps- och Idrottsförening från Sofielund. Det var en rafflande och jämn match som till slut vanns av BBK Playmaker/Somaliska Freds med 14-8. Efter matchen väntade prisutdelning och alla spelare fick dricka och sambuus. Stort tack till Dusan Petrov som tränar laget och domarduon från BBK Playmaker!

 

 

Posted on May 11, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: