Studiebesök på Gto 10

Den 9:e januari gjorde deltagare i Plattform Rosengård ett studiebesök på Goto 10 som drivs av Internetstiftelsen. Goto 10 är en kostnadsfri mötesplats för kunskapsutbyte och innovation. Här kan man få en kreativ arbetsmiljö i centrala Malmö, möjlighet att spela in en egen podd i en fullt utrustad poddstudio och delta på olika evenemang och föreläsningar. Tack till Aisha Mossberg på Internetstiftelsen som visade oss runt. Vi hoppas kunna göra fler studiebesök på Go 10 under projektets gång.

Posted on January 9, 2023, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: