Somaliska Freds tog emot sommarpraktikanter

Även denna sommar tog Somaliska Freds emot sommarpraktikanter genom Ung i sommar. Totalt tog vi emot ca 50 praktikanter som fick jobba antingen i den ordinarie verksamheten eller i våra projekt Plattform Rosengård och Made in Rosengård. Tack till Arbetsmarknadsförvaltningen på Malmö stad för ert handledarstöd.

Den 12:e augusti hade vi en avslutning för sommarpraktiken på Rosengårds Folkets hus tillsammans med Wadajir Förening och Somaliska Ungdomar och Funktionshindrade Förening (SUFF), då vi bland annat delade ut diplom till våra praktikanter.

Posted on August 20, 2022, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: