Made in Rosengård sommar för tredje året i rad

För tredje sommaren i rad tog Made in Rosengård emot sommarpraktikanter via Ung i sommar som fick en möjlighet att testa på hur det är att leva som entreprenör. Under fyra intensiva veckor arrangerade vi föreläsningar inom entreprenörskap, gjorde praktiska säljövningar och lät ungdomarna testa sina egna affärdsidéer ute på stad. Exempel på affärsidéer var försäljning av parfymer och glass på stranden. Vi avslutade praktiken med att köra go-cart i Lockarp.

Posted on August 3, 2022, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: