Firande av somaliska nationaldagen i Rosengårdsparken

Somaliska Freds har genom åren varit med och arrangerat flera nationaldagsfiranden. Den 1:a juli firade vi Somalias nationaldag i Rosengårdsparken i samarbete med Wadajir Förening, Somaliska Ungdomar och Funktionshindrade förening (SUFF), Hidde Iyo Dhaqan, Somaliska Paraplyorganisationen i Skåne och IOGT-NTO Regnbåge.

Vi hade hoppborg, grill, ansiktsmålning, DJ, sång och tal under eventet. Huvudnumret var artisten Nimco Dareen som sjöng från scenen. På plats fanns även NBV som informerade om vikten att rösta i valet i september. Ca 800 personer deltog i firandet som lockade besökare från hela Skåne.

Posted on July 5, 2022, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: