6:e upplagan av Rosengårdsfestivalen

Efter två år av pandemiuppehåll var Rosengårdsfestivalen äntligen tillbaka den 17:e juni. Festivalen var utspridd på Örtagårdstorget och närliggande gårdar med hoppborgar, ansiktsmålning, informationsbord och matförsäljning. Somaliska Freds hade ansiktsmålning under dagen. Nästa år kommer Somaliska Freds vara en av huduvarrangörerna igen och vi hoppas kunna bjuda både på karnevalståg och ett späckat schema från scenen.

Posted on June 19, 2022, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: