Renoveringen av lokalen är färdig

Somaliska Freds har fått ett utvecklingsbidrag från Boverket för att renovera lokalen på Bennets väg 44 C och utveckla verksamheten i föreningen. Den 22:a mars hade vi en invigning av lokalen där våra medlemmar och andra gäster fick besöka de nya lokalerna.

Vi har gjort en del renoveringsåtgärder i lokalen: vi har fått ett nytt kök, en handikapptoalett, ett större samlingsrum, nytt kontor och konferensrum, lagt nytt golv, spacklat taket, målat väggarna m.m.. Vi kommer jobba med att utveckla verksamheten under året – med barnen och ungdomarna i fokus.

Posted on March 29, 2021, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: