Digital träff med Thoren Business School (TBS)

Nu har vårens träffar med Thoren Business Scholl (TBS) startat. En dag i veckan kommer vi ha digitala träffar med entreprenörskapseleverna där vi ger tips kring entreprenörskap och gör övningar. Vi kommer även träffa elever på Kunskapsskolan och Thoren Innovation School (TIS). Fredagen den 5:e februari berättade Abdulla Taha om användbara länkar för entreprenörer, som t.ex. Access to Markets.

Vi ger även rådgivning till ungdomar och unga vuxna som vill starta företag. Vi vägleder i dagsläget flera UF-företag som utvecklar en rad olika idéer, som t.ex. parfymer, corona-kit och caféverksamhet. Vi länkar även ungdomar till aktörer inom Malmös näringsliv.

Posted on February 5, 2021, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: