Karnevalsstämning under Rosengårdsfestivalen

Den 14:e juni arrangerade Somaliska Freds, Rosengård fastigheter och MKB Rosengårdsfestivalen 2019. Festivalen innehöll bland annat ett karnevalståg med Kuru Mapu, romsk dans, palestinsk dabke, somalisk dhaanto, burundiska trummor, Bollywood-dans och ett uppträdande med Malmö- New Wave artisten Guleed. Konferencier var Vincent Bugozi från Gotland.

Under festivalen hade vi även matförsäljning från olika länder, ansikts- och hennamålning, hoppborg samt en rad kringaktiviteter med bland andra Skånetrafiken, FC Rosengård och Malbas. Festivalen lockade ca 1 500 personer.

 

 

Posted on June 17, 2019, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: