Made in Rosengård informerar i skolor

Under december har Somaliska Freds gått ut till ett flertal gymnasieskolor i Malmö för att berätta om Arvsfonden-projektet Made in Rosengård. Projektet går ut på att engagera ungdomar kring inkomstgenerande aktivitieter och entreprenörskap.

Vi kommer att börja med en sex veckor lång utbildning den 24:e januari. Utöver det kommer vi även erbjuda individuell rådgivning tillsammans med affärsutvecklare. De som är intresserade av att delta på utbildningarna är välkomna att anmäla sig på Made in Rosengård.

Posted on December 17, 2018, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: