Fotboll och festival på Gotland

Mellan den 20:e och 24:e maj reste Somaliska Freds till Gotland där vi deltog på en integrationsturnering i fotboll, deltog på DBF:s ungdomsfestival, badade på Melonen och vandrade längs havet. Det var första turneringen för Somaliska Freds fotbollslag för killar födda 04-08, som vann en match och förlorade en. Under ungdomsfestivalen uppträdde även Somaliska Freds Dhaanto-grupp.

Det här var fjärde året i rad som vi besökte Gotland och föreningen Demokrati för Barns Framtid. Vi övernattade i Stenkumla bygdegård utanför Visby. Resan var mycket uppskattat bland de 45 deltagarna och ledarna.

Posted on July 28, 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: