Rosengårdsfestivalen lockade 1500 trots vädret

Den 30:e juni arrangerade Somaliska Freds, MKB och Tegelhuset Rosengårdsfestivalen för tredje året i rad. Under dagen bjöds det bland annat på karnevalståg med Kuru Mapu och dansgruppen Chameleons från Gotland, palestinsk, somalisk och afghansk dans och liveuppträdanden med artisterna Cherrie, Erik Lundin och Vincent Bugozi. Uppskattningsvis 1 500 personer besökte festivalen.

Sydsvenskan gjorde ett reportage om festivalen som ni kan läsa här: Rosengård badar i musik och kultur. Många ungdomar flockades runt Cherrie och Erik Lundin efter festivalen för att få ta bilder med idolerna.

Posted on July 3, 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: