Fotbollsturnering för ensamkommande

Den 4:e juni arrangerade Somaliska Freds i samarbete med Siman Kunskaps- och Idrottsförening och NBV en fotbollsturnering för ensamkommande flyktingbarn på Herrgårdens IP. Sex lag, varav tre från Rosengård, ett från Sofielund, ett från Lund och ett från Tomelilla, deltog i turneringen. Efter gruppspel, semifinal och final stod tillslut Tomelilla som segrare efter finalvinst mot Somaliska Freds.

I början av turneringen höll Liban Abinor från NBV en föreläsning om vikten av att studera, vara disciplinerad och arbeta hårt för att bli framgångsrik inom idrott och arbetsliv. Under dagen grillade vi även i Vänskapsparken.

 

Posted on June 6, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: