Planering inför Rosengårdsfestivalen

Somaliska Freds, MKB m.fl. med stöd från bland annat Stadsdel Öster och Malmö Stad, kommer att arrangera en Rosengårdsfestival den 25:e juli i år, med dans, mat och musik från olika länder. Tanken är att lokala ungdomar ska stå i centrum och syftet är att stärka sammanhållningen i Rosengård och skapa en bättre bild av området.

Den 13:e maj bjöd Somaliska Freds in till ett planeringsmöte på Bennets väg 44 C där nya idéer bollades. På programmet finns bland annat burundiska trummor, arabisk musik, somalisk dans, hoppborg och mycket mer.

Posted on May 17, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: