Somaliska nationaldagen i Folkets Park

Den 26:e juni firade Somaliska Freds och Hidde Iyo Dhaqan den somaliska nationaldagen i Folkets Park med musik, dans och mat. Inbjudna var bland annat de somaliska artisterna Hibo Nuura, Seynab Labadhagax, Hodan C. Dhuule och Abdirisaaq Gaadaco samt teatergruppen Hilaac Malmö och Hiphop-gruppen Shid Life. Evenemanget lockade över 300 besökare. P4 Malmöhus gjorde ett reportage om firandet som ni kan lyssna på här: Somalier firar nationaldag.

 

Posted on June 27, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: