Eid al fitr på Busfabriken

Somaliska Freds firade Eid al fitr (slutet på Ramadan) på Busfabriken i Malmö. Totalt 160 barn och 30 föräldrar kom till Sveriges största lekpark, där de klättrade, körde minibilar och hoppade i bollhav. Det var smått kaotiskt i kassan men efter en halvimme hade alla barn kommit in i lekparken.

“Det är jättekul att så många barn ville komma”, säger Hashim Abdikarem. “För många familjer är det viktigt att ge sina barn en glad avslutning av Ramadan – det är ju en viktig familjehögtid”. Somaliska Freds sponsrade en del av inträdet.

Posted on August 19, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: