Abdullahi Qaarey besöker Rosengård

Somaliska Freds grundare Abdullahi Farah Qaarey har under de senaste veckorna varit på besök i Rosengård. Det var Qaarey som startade föreningen 1993 och drev föreningen fram tills 2005 då han flyttade med familjen till Birmingham.

This slideshow requires JavaScript.

Qaarey har ett stort förtroende bland de boende i Rosengård och har på kort tid lyckats lyfta föreningen, som nu fått en ny kvinnogrupp och ett nytt fotbollslag. Det kommer också många fler barn till föreningens läxhjälp. “Vi känner jättemånga boende i Rosengård och har en stor möjlighet att verka för integration i området”, säger Abdullahi Qaarey.

Posted on May 10, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: